Feel Your Life

Zavestna manifestacija ali sreča?

zavestna_manifestacija… oz. kako sestaviti svoj posel iz Lego kock

Včasih, ko sem še intezivno plezala po gorah in skalah, po ledu in snegu, in kasneje, po rojstvu prvega otroka, bolj v kratkih, a težkih smereh – temu rečemo športno plezanje – sem se tudi tega lotila študiozno :-) Očitno je to v moji naravi, da se večno in zelo rada učim.

Za vse življenje mi je ostalo v spominu pravilo piramide. Splezaj veliko smeri z oceno 6, da boš nato z lahkoto, naravno in samodejno uspel v prvi sedmici. Nato veliko smeri z oceno 7, ki te dvigne do nivoja 8. In tako navzgor. V bistvu moraš graditi piramido s trdno osnovo! (Če bere to kdo od plezalcev, se bo nasmehnil, saj ve, da je treba splezati veliko veliko več smeri, kot jih kaže ta preprosta piramida – enako velja za vsa področja življenja, kjer želimo uspeti).

Enako je, ko gradimo posel svojega srca in ko zvišujemo svojo finančno zavest. Nekaj projektov na prvi ravni, nato na naslednji in lepo organsko po vrsti. Sliši se lepo in logično, a ne?
A predvidevam, da ste tudi vi kot jaz … meni se namreč včasih zelo mudi, da bi dosegla to, kar sem si zastavila. Včeraj je že prepozno. Takoj zdaj!!!

Saj sem vendar naredila že toliko dela na sebi! Prebrala toliko knjig in bila na stotih delavnicah. Rezultat hočem zdaj … sicer … Sicer???? Sicer bom še bolj zafrustrirana :-(

Pa smo tam. Kajti, dragi moji, zadeva ni toliko kritična v času, ko dosežemo zastavljeno, težava je bolj v tem, da moramo v procesu manifestacije skozi vsa čustva, ki se ob tem porajajo.

Ali bom zmogla? Kako se to naredi? Ali je sploh prav, da si to želim? A ni preveč zame? A ni to prevelik projekt zame? Kaj pa moj občutek varnosti – kje naj ga zdaj iščem? Koliko je to vredno? Kakšno finančno kompenzacijo lahko zahtevam in pričakujem? Kaj si sploh želim?

Ali pa morate ozdraviti katerega od drugih stebrov – zdravje ali odnose – da boste dosegli svoj poslovni uspeh in zaživeli svoje poslanstvo?

In prav zaradi prehoda skozi vsa ta čustva in faze razvoja se veliko ljudi procesa sploh ne loti. No, za tiste neodločne naj vam povem, da proces počaka (zadeve se nekako ne razrešijo s tem, da čakamo in upamo na čudež), le nase vas bo spomnil z veliko težjimi preizkušnjami. Zato, hej – ni treba biti odličen, da začneš, moraš pa začeti, da postaneš odličen!

Vendar, če se realizacije svojih poslovnih sanj lotimo postopoma, kot da bi gradili piramido iz Lego kock, če pričnemo s “šesticami” in nato nadaljujemo do sedmic, osmic …. do enajstic, bomo tudi čustva predelovali postopoma. Večali bomo našo energetsko kapaciteto, ki bo dovolila, da prenesemo večjo kreacijo, večjo moč, večje sprejemanje samega sebe, da krepimo vse podporne stebre in da nato zares postavimo piramido, ki bo podpirala zavestno kreacijo in manifestacijo tega, kar smo se namenili uresničniti.

Tako da pišite Božičku (eno Božičkovo darilo imam tudi jaz za vas spodaj), da vam prinese potrpežljivost, odločenost in ljubeče sprejemanje svojega procesa. In seveda veselje in srečo pri tem, ko hodite svojo pot. To zadnje je največji zaklad in poslanstvo. Za vsak slučaj, če še vedno mislite, da morate svojo poslanstvo najti – ta trenutek ga že živite, kajti da dočakate nekaj velikega, se morate na to dobro pripraviti!

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.