Feel Your Life

Znanje nima nobene vrednosti razen tiste, …

Poslovna Boginja… ki jo prinaša njegova uporaba za nek časten cilj!

Naslov je tako močan, da vas bo, če boste le dovolili, ustavil in vam omogočil temeljit razmislek. Spominjam se časov, ko sem dojela, da ne morem biti večna študentka, ampak da se moram prenehati skrivati in s svojim znanjem in sposobnostmi izboljševati svoj košček sveta. Tej odgovornosti sem se v svojem zadnjem poklicu, poklicu mentorice in energetske zdravilke, izogibala dokler sem se lahko, a je za skok v briljantnost poskrbel moj veliki duhovni učitelj – denar.

Morda je tudi pri vas tako. Morda vas nekaj od znotraj sili, da se obrnete nazvzen. Lahko je to denar, lahko je nezadovoljstvo s trenutnim delom, lahko je občutek, da ste ferrari, ki vozi po makadamski cesti, lahko pa je samo notranji potisk, ki vam sporoča, da svet potrebuje to, kar mu lahko daste samo vi.

Morda je prav zdaj trenutek, ko ste dozoreli. Ko čutite, da je seme v vas dobilo dovolj vlage, toplote, da je okrog njega zemlja, v kateri bi lahko zraslo v lepo, zdravo drevo.

To je tak čudovit občutek, da vas povabim, da v njem nekaj trenutkov uživate. Prav zdaj … vzemite si nekaj minutk, zaprite oči in se prepustite užitku naravne sile, ki iz vašega semena izvablja življenjske sile, pokate od njih in še malo, pa se boste prebili na sonce in svetlobo!

Heureka! Zmaga! Uspelo vam je, zdaj ste zunaj, na svetlem!

Mlada rastlinica je čudovita stvaritev, ki potrebuje ugodne pogoje za svojo rast. Če jo nekdo tepta ali ne zaliva, ne bo rasla. Zato je vaša pravica, da si za svojo rast zagotovite pogoje, ki vas bodo podpirali. Če od samega začetka rastete v podpornem okolju in s trdnim podpornim stebrom, bo vaše drevo za vedno zdravo, močno in bo imelo trdno osebnost.

Če tega ne boste naredili, lahko, da bo rastlina poteptana, in počakati boste morali na novo seme.

Govorim seveda o vašem poslu. Če mu omogočite najboljše pogoje za rast, boste želi sadova tega drevesa dolga leta. Če ne, boste morda čez nekaj časa pričeli znova.

Potrebujete okolje, ki ve, kako vzpodbujati vašo samozavest. Kako vzpodbujati vašo lastno vrednost. Kako vas naučiti, da k svojim strankam pristopate celostno in s tem postanete unikatni in iskani. Kako v vas odkleniti kreativni vrelec, ki vas bo ne samo naredil srečne in zadovoljne, ampak tudi finančno močne kot si želite in zaslužite!

Kajti le tako boste lahko svoje znanje uporabili za častni cilj, ne pa zgolj zato, da po stenah razvesite svoje diplome. Kaj je častni cilj za vas?

Ustvariti posel, ki bo služil najprej vam in nato še vašim strankam!

Ta svet ne potrebuje še več ljudi, ki dajejo nasvete in učijo nekaj, česar sami nikoli niso preizkusili v praksi. Potrebuje ljudi, ki živite tako kot učite, ki v svojih čevljih prehodite vsak korak na poti in ki ste pripravljeni utreti pot vsem, ki prihajajo za vami!

Ste to vi? Ah, retorično vprašanje. Saj vem, da ste in gotovo ste izjemno ponosni sami nase!

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.